Ingrediente
Blat:
4 ouă
125 g zahăr pudră
80 g făină medium
vârf de cuţit de sare
1 pachet budincă
1 linguriţă praf de copt
80 g cacao pudră
Cremă de Lime (pentru umplutură):
500 ml Meggle Creme Patisserie Decor
2 limes
40 g miere
Cremă de fructe de pădure:
500 ml Meggle Creme Patisserie Decor
50 g fructe de pădure
50 g miere
Mod de preparare
Crema:
Răciţi Meggle Creme Patisserie înainte de mixare la o temperatură de + 6 °C până + 8 °C pentru a obţine un rezultat optim.
Crema de Lime:
Se adaugă sucul de lime şi coaja de la cremă, se îndulceşte cu miere și se mixează împreună, apoi se lasă să se răcească.
Crema de fructe de pădure:
Se adaugă diferite fructe de pădure în cremă, se îndulceşte cu miere şi se mixează împreună, apoi se lasă să se răcească.
Blat:
Se bat ouăle cu zahărul şi se mixează, treptat, în toate celelalte ingrediente. Se toarnă într-o formă de tartă căptușită cu hârtie pergament. Se coace timp de 5 minute la 200 ° C și apoi 20 de minute la 180 ° C.
A nu se deschide cuptorul pentru a se evita lăsarea blatului.
Se lasă blatul în cuptor timp de cel puțin 5 minute după ce s-a terminat de copt și apoi se lasă să se răcească blatul în formă.
Se taie tortul orizontal în straturi (2-3) şi se aplică straturi de cremă de lime. Se decorează partea de sus și laturile tortului cu cremă de fructe de pădure și cu diverse fructe.
One comment on “Tort de cacao cu crema de lime si glazura de fructe de padure”
Angela
Fiți mai expliciți cu reteta, eu chiar va urmăresc dar nu pot sa prepar nimic deoarece rețetă este superficială!